"Γιαγκούλεια River Spirit" 2018- Πρόγραμμα εκδηλώσεωνΟ Φυσιολατρικός Σύλλογος Γρεβενών μαζί με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νησίου διοργανώνουν για 16η χρονιά, τα “Γιαγκούλεια River Spirit", στη μνήμη του φυσιολάτρη Γιάννη Χασπερίδη, γνωστού με το προσωνύμιο “ΓΙΑΓΚΟΥΛΑΣ".


Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στις 3, 4 και 5 Αυγούστου σε ένα πανέμορφο και οργανωμένο περιβάλλον, στον αγκώνα του Αλιάκμονα, στο Νησί  Γρεβενών.


Όλες τις ημέρες θα πραγματοποιούνται πολλές και διάφορες δραστηριότητες για όλους, ενώ θα υπάρχει υπαίθρια κατασκήνωση και οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν επιπλέον και κανό, καγιάκ και ψάρεμα. Όλες οι δραστηριότητες είναι δωρεάν.

Το βράδυ θα υπάρχει μουσική και τραγούδι γύρω από τη φωτιά μέχρι το ξημέρωμα.

Αναλυτικά το βραδινό μουσικό πρόγραμμα και για τις τρεις μέρες έχει ως εξής:

Την Παρασκευή 3 Αυγούστου την βραδιά οι Γρεβενιώτες Τάκης Δρουδάκης, Θωμάς Σβώλος, Γιάννης Αντωνίου και Στέλιος Κώττας. Την βραδιά θα συνεχίσει ο Γιώργος Γελαράκης και θα κλείσουν το πρόγραμμα οι Enare.


Το Σάββατο 4 Αυγούστου την βραδιά θα ανοίξουν οι Rom Royale μαζί με την Ελένη Μουδίρη- Χασιώτου. Οι Rom Royale είναι μια νέα μπάντα απο την Θεσσαλονίκη. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ελληνικά παραδοσιακά και λαϊκά τραγούδια διασκευασμένα και μελωδίες και σκοπούς από όλη τη βαλκανική χερσόνησο. Το πρόγραμμα θα συνεχίσει με τραγούδια από τις Ελένη και Αθηνά Κυριακίδη και θα κλείσει με τους Δήμο Δήμζα και Γιάννη Δάσκαλο.


Το Σάββατο 5 Αυγούστου το πρόγραμμα περιλαμβάνει Disco Party με Dj.

Μέγας Χορηγός επικοινωνίας είναι η Amstel Beer και η ΕΡΤ και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Από το Blogger.